fbpx

PERCUMA! Dapatkan 5 Video dan 2 E-book Eksklusif DDNK Sekarang!

Pelajari teknik dan strategi yang terbukti berjaya bersama Pakar Pelaburan Saham & Pengurus Wang Bertauliah, Dato’ Dr. Nazri Khan (DDNK)

SEMINAR MENANG SAHAM

Seminar Menang Saham terbesar di Malaysia. Merupakan program pelaburan saham yang paling popular dan mendapat tempat daripada semua lapisan masyarakat secara online & percuma

DDNK CLASSROOM

Kompilasi video-video eksklusif DDNK 100 jam yang akan membongkarkan berpuluh rahsia dari beginner hingga advanced untuk berjaya didalam pelaburan saham.

BUKU MENANG SAHAM

Asas lengkap pelaburan global yang wajib di ketahui oleh setiap pelabur. Pembaca akan terus menerus di sumbat dengan topik merangkumi aset, risiko dan fundamental penting.

Ingin Perbaiki Ekonomi Diri & Keluarga Tanpa Perlu Kerja Tambahan

Mengenali Saluran Pelaburan Yang Sah & Elak Daripada Menjadi Mangsa Penipuan Pelabura

Terokai potensi jana pendapatan saham global patuh syariah

Ketahui modal pelaburan yang berpatutan & bagaimana rakyat marhaen juga mampu melabur

Mencari kaedah kajian saham yang updated dan mudah dilakukan bila-bila masa

Ingin Mahir Jalankan Pelaburan Sendiri Tanpa Perantaraan Pihak Ketiga

Dato’ Dr. Nazri Khan (No. Lesen: ECMSRL/B9561/2019) Merupakan Pakar Pelaburan Saham & Pengurus Wang Bertauliah.

Unit Trust No. 1 Malaysia Interpac Dana Safi Konsisten Dalam Tempoh Januari 2020 - November 2020 Dengan Pulangan Sebanyak 124% Setahun. (Sumber : Fund Supermart, Lippers, Morning Star

Pengasas Dan Pengerusi Badan Penganalisis Teknikal Bertaraf Dunia, Persatuan Teknikal Analisis Malaysia (MATA). Beliau Juga Ahli Persatuan Penganalisis Teknikal (UK) & Pakar Analisa Teknikal Yang Diiktiraf Peringkat Dunia.

Anugerah ‘Best New Asset Management CEO’ & ‘Fastest Growing Investment Company’ Oleh International Finance Magazine 2020.

Dilamar Oleh Bilionaire Malaysia, Tan Sri Dato’ Seri Vincent Tan Untuk Mengemudi Inter-Pacific Asset Management Sdn Bhd Selaku Ketua Pegawai Eksekuti

Seminar Pelaburan Saham No. 1 Malaysia, Program Pelaburan Saham Terbesar Yang Paling Popular Dan Berprestij Mengikut Jumlah Kehadiran Peserta.

JIKA ADA SEBARANG MASALAH,
BOLEH HUBUNGI / WHATSAPP TEAM KAMI

014-669 4164 (EN. TARIQ), 014-669 8327 (EN. AKRAM), 014-669 8307 (PN. NANIE),
016-234 8307 (PN. MASHI), 016-223 4907 (CIK. NADIA), 014-669 3714 (EN. IZZAT), 016-436 0423 (SITI

KENYATAAN PENAFIAN:

Program ini bertujuan pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah keputusan sendiri.

Contacts

Alamat:
F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Scroll to Top