fbpx

TAJAAN 10,000 TIKET PERCUMA & PELUANG MENANG WANG TUNAI RM1,000. TAWARAN TERHAD!

Seminar Pelaburan Saham Terbesar di Malaysia & Asia Tenggara. Belajar terus bersama Pakar Pelaburan Saham & Pengurus Wang Bertauliah, DDNK Dato’ Dr. Nazri Khan

0

PESERTA ONLINE TELAH HADIR

PENCAPAIAN DDNK

MUTAW IF MAMPU BUAT DUIT USD100,000 SATU MALAM!

Dulu Cari Rezeki Sebagai Mutawwif Mekah Bawa Jemaah Mengerjakan Umrah, Sekarang Mampu Buat Duit USD100,000 Hanya Dalam Masa 1 Malam. Dengarkan perkongsian dari Ustaz Jamal, anak didik DDNK. Semoga menjadi inspirasi buat anda semua

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI

Bonus!

Kami akan berikan ebook
“11 Karakter Pelabur Jutawan Berjaya”
secara Percuma selepas anda mendaftar.

TARIKH PROGRAM
MENANG SAHAM ONLINE (MSO) 3.0

17 JULAI 2021

Sabtu

8.00 Pagi - 5.00 Petang

31 JULAI 2021

Sabtu

8.00 Pagi - 5.00 Petang

Setiap pendaftaran berpeluang memenangi wang tunai terkumpul bernilai RM120,000 di sepanjang MSO 3.0

Jangan lepaskan peluang untuk belajar teknik dan strategi saham yang terbukti, mudah & patuh shariah.

Dato’ Dr. Nazri Khan
(No. Lesen: eCMSRL/B9561/2019)

Lebih dikenali dengan gelaran DDNK berkelulusan Ijazah Ekonomi dan Kewangan dari Universiti Manchester, United Kingdom. Beliau juga merupakan pemegang Ijazah Sarjana (Master) dan Doktor Falsafah (PhD) dari Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Sebelum ini, Dato’ Dr. Nazri Khan menjawat jawatan sebagai Naib Presiden Kanan Pelaburan Phillip Capital Management Sdn. Bhd. dan Naib Presiden Kanan Affin Hwang Bank selama 10 tahun. Beliau berpengalaman lebih 23 tahun di peringkat domestik hingga ke peringkat antarabangsa dalam bidang ekonomi dan pasaran saham serantau dan global. Kepakaran yang dimiliki oleh beliau dalam dunia pelaburan saham mencetuskan fenomena baharu apabila mendapat pengiktirafan rasmi dari Universiti Multimedia Malaysia dengan dilantik sebagai Ajunct Professor oleh Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

BACAAN SELANJUTNYA

Dato’ Dr. Nazri Khan (No. Lesen: eCMSRL/B9561/2019) atau lebih dikenali dengan gelaran DDNK berkelulusan Ijazah Ekonomi dan Kewangan dari Universiti Manchester, United Kingdom. Beliau juga merupakan pemegang Ijazah Sarjana (Master) dan Doktor Falsafah (PhD) dari Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Sebelum ini, Dato’ Dr. Nazri Khan menjawat jawatan sebagai Naib Presiden Kanan Pelaburan Phillip Capital Management Sdn. Bhd. dan Naib Presiden Kanan Affin Hwang Bank selama 10 tahun. Beliau berpengalaman lebih 23 tahun di peringkat domestik hingga ke peringkat antarabangsa dalam bidang ekonomi dan pasaran saham serantau dan global. Kepakaran yang dimiliki oleh beliau dalam dunia pelaburan saham mencetuskan fenomena baharu apabila mendapat pengiktirafan rasmi dari Universiti Multimedia Malaysia dengan dilantik sebagai Ajunct Professor oleh Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Beliau juga merupakan mantan Ketua Pegawai Pelaburan, Hermana Capital Berhad dan mantan Ketua Penyelidik MIMB Investment Bank serta pernah terlibat secara langsung dalam pelbagai program yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) dan Bursa Malaysia. Dato’ Dr. Nazri Khan turut menjadi pilihan media utama dalam memberi komen dan nasihat tentang ekonomi dan pasaran saham seperti TV3, TV1, Astro Awani, Bloomberg, CNBC, TV Al Hijrah, The Star, The Edge, Bernama, Sinar Harian, Berita Harian, Utusan Malaysia.

Kredibiliti dan kepakaran Dato’ Dr. Nazri Khan ternyata terbukti apabila tidak sampai 2 tahun beliau memegang amanah memimpin Inter-Pacific Asset Management Sdn. Bhd., Unit Trust Dana Safi dan Private Mandate yang diuruskan sendiri oleh Dato’ Dr. Nazri Khan mencipta sejarah yang mengejutkan dunia apabila berjaya memberi pulangan tertinggi dalam sejarah dikala dunia sedang dilanda Pandemik yang membawa kepada keruntuhan ekonomi dunia.

Pencapaian yang mengejutkan ini membawa Malaysia melakar sejarah dalam peta kewangan dunia apabila Dato’ Dr. Nazri Khan dinobatkan sebagai “Best New Asset Management CEO” manakala Inter-Pacific Asset Management Sdn. Bhd. dinobatkan sebagai “Fastest Growing Investment Management Company”. Kedua-dua pengiktirafan ini dianugerahkan oleh oleh INTERNATIONAL FINANCE MAGAZINE, iaitu sebuah agensi bertaraf dunia.

Pada masa yang sama, OIC Today, lidah rasmi OIC (Pertubuhan Kerjasama Islam) yang terdiri dari 56 buah negara Islam sedunia telah memberi pengiktirafan kepada Dato’ Dr. Nazri Khan sebagai Pengurus Wang Paling Berpengaruh Dalam Dunia Islam. Pengiktirafan ini telah menjadi transformasi yang sangat hebat kepada perkembangan dunia kewangan Islam Malaysia di persada dunia.

Dato’ Dr. Nazri Khan juga telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada ‘FIinancial Service Industry’ dari The One Awards 2018 (Malaysia Outstanding National Enterpreneurs 2018) yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi. Beliau juga diiktiraf sebagai Top Opinion Leader 2015-2017 dan Social Influencer 2019 Outstanding Contributions di BursaMarketPlace dari Bursa Malaysia.

Selain itu, Dato’ Dr. Nazri Khan merupakan Pengasas dan Pengerusi kepada sebuah badan penganalisis teknikal bertaraf dunia, iaitu Persatuan Teknikal Analisis Malaysia (MATA). Beliau juga merupakan Ahli Persatuan Penganalisis Teknikal (UK) dan Pakar Analisa Teknikal yang diiktiraf di peringkat dunia. Beliau juga memberi ucapan pada sidang International Federation of Technical Analysis (IFTA) yang bertempat di Tokyo, Australia, Italy dan di Kuala Lumpur baru-baru ini bagi berkongsi kepakaran, pendapat dan idea mengenai teknologi teknikal analisis terkini. Beliau mencipta sejarah sebagai Pengasas dan Pengerusi MATA apabila berjaya membawa dan menghimpunkan lebih 200 orang Pakar Teknikal Analisis pelaburan saham dari seluruh dunia yang dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia ke-7, Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad.

Kepakaran dan kredibiliti yang dimiliki oleh beliau ternyata terus mendapat perhatian dan telah membuka mata pelbagai pihak termasuk dilamar oleh billionaire Malaysia, Tan Sri Dato’ Seri Vincent Tan untuk menerajui salah sebuah syarikat pelaburan di bawah Berjaya Corporation Berhad.

Kini,  Dato’ Dr. Nazri Khan secara rasminya berperanan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) dan Pengurus Wang Bertauliah di Inter-Pacific Asset Management Sdn. Bhd., iaitu salah satu anak syarikat Berjaya Corporation Berhad yang memberi perhatian secara khusus kepada pelaburan secara strategik dalam pasaran saham tempatan dan global.

Berdasarkan rekod terkini, unit amanah yang diuruskan oleh beliau, iaitu Interpac Dana Safi terus mengekalkan reputasi secara konsisten dengan menduduki tangga pertama dalam bidang unit trust sebagai Unit Trust Nombor 1 di  Malaysia dalam Kategori Syariah untuk tempoh Januari 2020 hingga November 2020 dengan pulangan yang sangat memberangsangkan!

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

KISAH INSPIRASI ANAK DIDIK DDNK

JIKA ADA SEBARANG MASALAH, BOLEH HUBUNGI / WHATSAPP TEAM KAMI

014-669 4164 (EN. TARIQ), 014-669 8327 (EN. AKRAM), 014-669 8307 (PN. NANIE),
016-234 8307 (PN. MASHI), 016-223 4907 (CIK. NADIA), 014-669 3714 (EN. IZZAT), 016-436 0423 (SITI), 016-2316674 (EN. SOFIAN)

KENYATAAN PENAFIAN:

Program ini bertujuan pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah keputusan sendiri.

BERITA DAN TIPS PELABURAN SAHAM

Contacts

Alamat:
F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Scroll to Top