fbpx

Jadilah orang pertama yang menerima 5 VIDEO EKSKLUSIF!

KERJASAMA VEGA HERMOSA & MAJALAH LABUR

Days
Hours
Minutes
Seconds

Seminar Menang Saham Terbesar di Malaysia. Merupakan program pelaburan saham yang paling popular  dan mendapat tempat daripada semua lapisan masyarakat secara online & percuma.

Pelajari teknik & strategi yang terbukti berjaya bersama DDNK pemegang unit trust no.1 Malaysia mengikut lippers investment bank & fund supermart

APA CABARAN YANG KITA HADAPI HARI INI?

PKPB / PKPD
DILAKSANAKAN SEMULA

RAMAI YANG HILANG ‘PENDAPATAN’
DISEBABKAN HILANG ‘PEKERJAAN’

BISNESS MAKIN ‘MENURUN’,
MAKIN MENGUNCUP, ADA YANG ‘TUTUP’

ADA YANG BEKERJA TAPI
STRUGGLE UNTUK CARI DUIT LEBIH

DATO' DR. NAZRI KHAN

“We only need one simple strategy in our whole life.. We have to repeat all over again, again and again.”

ANDA WAJIB HADIR JIKA ANDA..

ZERO KNOWLEDGE TENTANG PELABURAN SAHAM

RISAU DENGAN TAHAP KEWANGAN HARI PERSARAAN

SUDAH MELABUR TETAPI KECEWA KERANA RUGI DAN PULANGAN YANG RENDAH

NAK JADIKAN PELABURAN SAHAM KERJAYA PERTAMA

MERASAKAN SAHAM NI SUSAH, MODAL KENA BESAR, KENA PANTAU 24 JAM, ORANG KAYA JE BOLEH JOIN

FOUNDER YANG NAK GANDAKAN KEUNTUNGAN SYARIKAT

Dato’ Dr. Nazri Khan (MSTA,CFTe)

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF DAN PENGURUS WANG BERTAULIAH INTER-PACIFIC ASSET MANAGEMENT SDN. BHD. (204709-U)
(Syarikat Pengurusan Wang Berdaftar dan Berlesen)

Dato’ Dr. Nazri Khan (No. Lesen: eCMSRL/B9561/2019) atau lebih dikenali dengan gelaran DDNK berkelulusan Ijazah Ekonomi dan Kewangan dari Universiti Manchester, United Kingdom. Beliau juga merupakan pemegang Ijazah Sarjana (Master) dan Doktor Falsafah (PhD) dari Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Sebelum ini, Dato’ Dr. Nazri Khan menjawat jawatan sebagai Naib Presiden Kanan Pelaburan Phillip Capital Management Sdn. Bhd. dan Naib Presiden Kanan Affin Hwang Bank selama 10 tahun. Beliau berpengalaman lebih 23 tahun di peringkat domestik hingga ke peringkat antarabangsa dalam bidang ekonomi dan pasaran saham serantau dan global. Kepakaran yang dimiliki oleh beliau dalam dunia pelaburan saham mencetuskan fenomena baharu apabila mendapat pengiktirafan rasmi dari Universiti Multimedia Malaysia dengan dilantik sebagai Ajunct Professor oleh Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Beliau juga merupakan mantan Ketua Pegawai Pelaburan, Hermana Capital Berhad dan mantan Ketua Penyelidik MIMB Investment Bank serta pernah terlibat secara langsung dalam pelbagai program yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) dan Bursa Malaysia. Dato’ Dr. Nazri Khan turut menjadi pilihan media utama dalam memberi komen dan nasihat tentang ekonomi dan pasaran saham seperti TV3, TV1, Astro Awani, Bloomberg, CNBC, TV Al Hijrah, The Star, The Edge, Bernama, Sinar Harian, Berita Harian, Utusan Malaysia.

Dato’ Dr. Nazri Khan juga telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada ‘FIinancial Service Industry’ dari The One Awards 2018 (Malaysia Outstanding National Enterpreneurs 2018) yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi. Beliau juga diiktiraf sebagai Top Opinion Leader 2015-2017 dan Social Influencer 2019 Outstanding Contributions di BursaMarketPlace dari Bursa Malaysia.

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MENGETAHUI CARA PELABURAN YANG BETUL DAN PATUH SYARIAH

APA ITU SECRET INSTRUMENT?

Paling mind blown, rahsia beli 'anak saham' dengan harga terlajak murah dari harga pasaran dgn ‘Secret Instrument’ yang jauh lagi murah berbanding harga asal dengan hanya 1 unit saham sahaja?

MEMBURU DAN MEMBELI SYARIKAT 'MONSTER STOCKS'?

Rahsia tingkatkan kewangan 10x ganda dengan memburu saham-saham syarikat 100 baggers seperti Apple, Facebook, Nike, Starbucks, McDonalds’, Nvidia, Tesla, Google patuh shariah yang naik 10x ganda dalam masa 10 setahun

BOLEH LAKUKAN DIMANA-MANA SAJA

Buat duit dimana-mana, bila-bila masa dengan handphone. Paling best, anda lah bos kepada perniagaan anda tanpa staf, tanpa peralatan pejabat, tanpa kos pemasaran, kos billboard.

THE POWER OF TECHNICAL ANALYSIS

Penggunaan platform & Teknik simple indicator semudah ABC, tapi powerful! Telah diuji keberkesanannya. (Ramai yg terbukti berjaya).

APA STRATEGI LUAR BIASA?

Buat duit ketika pasaran naik & jatuh. Ketahui teknik dan strategi gandakan keuntungan minimakan kerugian. Blueprint step-by-step jalankan pelaburan sendiri yang mudah, sah, selamat di sisi undang-undang dengan modal yang rendah.

PELABUR vs PEDAGANG

Bagaimana utk jadi pelabur pedagang raih rezeki dalam tempoh singkat, ada yang buat duit dlm 5 minit sahaja atau lebih.

MOMENT MEREKA YANG TELAH HADIR KE PROGRAM BERSAMA DDNK

KISAH INSPIRASI ANAK DIDIK DDNK

Result peserta yang mengikuti program DDNK secara LIVE!

Bagaimana anda boleh melabur untuk melonjakkan kewangan anda
ke tahap yang lebih baik dan membina portfolio kekayaan
menerusi pelaburan saham global
seterusnya mencapai kebebasan wang serta masa anda?

Sertai Telegram DDNK

KENYATAAN PENAFIAN:

Program ini bertujuan pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah keputusan sendiri.

Contacts

Alamat:
F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi Kami

No. Tel
014-669 8327 (AKRAM), 014-669 4164 (TARIQ) ,
0
14-669 8307 (NANIE)
0
16-234 8307 (MASHI), 016-436 0423 (SITI), 016-223 4907 (NADIA), 014-669 3714 (IZZAT)

Email
[email protected]

Ikuti Kami

Scroll to Top