fbpx

Dapatkan Tiket Ke Menang Saham Online Dengan Tawara 100% Percuma Jer!

3 & 17 Julai 2021

100% PERCUMA
100% ONLINE ZOOM WEBINAR

NAK BELAJAR SAHAM BERSAMA
PENGURUS WANG BERTAULIAH
& BERPENGARUH DALAM DUNIA ISLAM?

BELAJAR BUAT UNTUNG & PULANGAN LUAR BIASA.

SEJAK PKP 1.0

0

PESERTA TELAH MULAKAN LANGKAH PERTAMA BELAJAR SAHAM SECARA ONLINE DARI RUMAH BERSAMA DDNK

Dah Lama Teringin Tak Tahu Macam Mana Nak Mula

Ramai orang dah lama nak belajar melabur saham buat duit lebih tapi tak tahu apa step by step untuk mula. Akhirnya mereka melabur tanpa ilmu kemudian melebur sendiri.

Tak Sedar Pelaburan Saham Adalah Lubuk Kekayaan Cepat

Majoriti orang terlepas pandang, kerjaya melabur saham ini boleh tingkatkan pendapatan sampingan secara part time atau fulltime. Untung pun cepat dan tak perlu tunggu lama dan tak perlu cari buyers seperti pelaburan yang lain.

Tak Tahu Guna Platform & Nak Cari Saham-Saham Potensi Patuh Shariah

Kenalpasti platform yang terbaik untuk diguna pakai jual beli saham & platform untuk scan saham-saham potensi patuh Syariah 1 dunia yang mampu beri anda pulangan luar biasa.

Tak Tahu Dengan Siapa Boleh Bimbing

Asyik terjebak dengan pelaburan skim cepat janji bulan dan bintang tapi tak nak belajar sendiri dengan Guru yang berlesen, bertauliah, mempunyai track rekod yang terbaik serta penglaman yang luas.

“Saya faham ramai dikalangan anda terjejas dari segi jualan, gaji dikurangkan malah ada bisness tutup dan diberhentikan kerja akibat pandemic. Ramai yang struggle untuk terus survive dari segi kewangan.” - Dato' Dr. Nazri Khan

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

SIAPA SAYA?

Dato’ Dr. Nazri Khan (MSTA,CFTe)

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF DAN PENGURUS WANG BERTAULIAH INTER-PACIFIC ASSET MANAGEMENT SDN. BHD. (204709-U)
(Syarikat Pengurusan Wang Berdaftar dan Berlesen)

Dato’ Dr. Nazri Khan (No. Lesen: eCMSRL/B9561/2019) atau lebih dikenali dengan gelaran DDNK berkelulusan Ijazah Ekonomi dan Kewangan dari Universiti Manchester, United Kingdom. Beliau juga merupakan pemegang Ijazah Sarjana (Master) dan Doktor Falsafah (PhD) dari Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Sebelum ini, Dato’ Dr. Nazri Khan menjawat jawatan sebagai Naib Presiden Kanan Pelaburan Phillip Capital Management Sdn. Bhd. dan Naib Presiden Kanan Affin Hwang Bank selama 10 tahun. Beliau berpengalaman lebih 23 tahun di peringkat domestik hingga ke peringkat antarabangsa dalam bidang ekonomi dan pasaran saham serantau dan global. Kepakaran yang dimiliki oleh beliau dalam dunia pelaburan saham mencetuskan fenomena baharu apabila mendapat pengiktirafan rasmi dari Universiti Multimedia Malaysia dengan dilantik sebagai Ajunct Professor oleh Universiti Multimedia Malaysia (MMU).

Beliau juga merupakan mantan Ketua Pegawai Pelaburan, Hermana Capital Berhad dan mantan Ketua Penyelidik MIMB Investment Bank serta pernah terlibat secara langsung dalam pelbagai program yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) dan Bursa Malaysia. Dato’ Dr. Nazri Khan turut menjadi pilihan media utama dalam memberi komen dan nasihat tentang ekonomi dan pasaran saham seperti TV3, TV1, Astro Awani, Bloomberg, CNBC, TV Al Hijrah, The Star, The Edge, Bernama, Sinar Harian, Berita Harian, Utusan Malaysia.

Dato’ Dr. Nazri Khan juga telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada ‘FIinancial Service Industry’ dari The One Awards 2018 (Malaysia Outstanding National Enterpreneurs 2018) yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi. Beliau juga diiktiraf sebagai Top Opinion Leader 2015-2017 dan Social Influencer 2019 Outstanding Contributions di BursaMarketPlace dari Bursa Malaysia.

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

Kenapa Perlu Belajar Bersama DDNK?

Dato' Dr. Nazri Khan (No. Lesen: ECMSRL/B9561/2019) Merupakan Pakar Pelaburan Saham & Pengurus Wang Bertauliah.

Unit Trust No. 1 Malaysia Interpac Dana Safi Konsisten Dalam Tempoh Januari 2020 - November 2020 Dengan Pulangan Sebanyak 124% Setahun. (Sumber: Fund Supermart, Lippers, Morning Star)

Pengasas Dan Pengerusi Badan Penganalisis Teknikal Bertaraf Dunia, Persatuan Teknikal Analisis Malaysia (MATA). Beliau Juga Ahli Persatuan Penganalisis Teknikal (UK) & Pakar Analisa Teknikal Yang Diiktiraf Peringkat Dunia.

Anugerah 'Best New Asset Management CEO' & 'Fastest Growing Investment Company' Oleh International Finance Magazine 2020.

Dilamar Oleh Bilionair Malaysia, Tan Sri Dato' Seri Vincent Tan Untuk Mengemudi Inter-Pacific Asset Management Sdn Bhd Selaku Ketua Pegawai Eksekutif

Pengurus Wang Paling Berpengaruh Dalam Dunia Islam (Mengikut Majalah OIC Today)

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

SAYA ZERO DAN APA YANG AKAN SAYA PELAJARI?

100,000 SAHAM PATUH SYARIAH

Anda boleh beli dan jual 100,000 saham 1 dunia dengan menggunakan 1 platform yang power. Rahsia beli anak saham dengan harga terlajak murah dari harga pasaran dengan hanya 1 unit sahaja serendah RM10

strategi luar biasa

Buat duit ketika saham naik, saham jatuh dan saham tidak bergerak. Ketahui teknik & strategi terbukti berkesan untuk gandakan keuntungan, minimakan kerugian.

memburu & membeli syarikat gergasi dunia

Tingkatkan kewangan 10x ganda dari modal anda dengan buru dan beli saham-saham 100 baggers seperti Apple, Facebook, Google, Starbucks, Tesla patuh syariah yang naik 10x ganda.

powerful screener

Carian pantas senarai saham berpotensi daripada ribuan saham di Bursa Malaysia dan Global dalam kurang 5 saat.

The power of technical analysis

Cara penggunaan platform & teknik mudah semudah ABC yang digunakan pakai pelabur 1 dunia yang powerful! Keberkesanannya diuji. (Ramai terbukti berjaya!)

pelabur vs pedagang

Anda belajar buat duit dalam tempoh singkat & pantas, malah ada yang buat duit dalam masa 5 minit atau lebih dengan kawalan teknik risiko yang betul

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

Webinar Ini Wajib Hadir Jika Anda

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

TARIKH PROGRAM

3

JULAI

8.00 PAGI - 5.00 PETANG

3 JULAI 2021 (SABTU)

ONLINE ZOOM WEBINAR

17

JULAI

8.00 PAGI - 5.00 PETANG

17 JULAI 2021 (SABTU)

ONLINE ZOOM WEBINAR

100% ONLINE & PERCUMA

MENANG SAHAM ONLINE (MSO) BERSAMA DDNK MERUPAKAN PROGRAM PELABURAN SAHAM YANG PALING POPULAR DI MALAYSIA & DAN MENDAPAT TEMPAT DARIPADA SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

Kelebihan Anda Melabur Saham

Boleh gunakan handphone sahaja, dimana-mana, tanpa Boss, tanpa staff, tanpa kos peralatan pejabat & pemasaran

MELABUR DENGAN MODAL SERENDAH RM10

Buat duit dari saham serendah 10sen naik hingga RM1

Memburu saham gergasi dunia yang naik 10x GANDA DALAM MASA 5 TAHUN. SEPERTI GOOGLE, APPLE DAN FACEBOOK

Keuntungan Cepat & Mudah Tak Perlu Cari Orang. 100% Untung Milik Anda

Melabur dipasaran 1 dunia, dibuka 24jam sehari

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

“REAL RESULT” MEREKA YANG TELAH HADIR.

MENANG SAHAM ONLINE 3.0

KISAH BENAR ANAK DIDIK DDNK BERMULA DARI KOSONG!

Program Offline Terbesar Dihadiri Lebih 6,000 Peserta

Now! Dibawakan Secara Online Webinar Zoom

Tawaran Tiket 100% Percuma Ke Menang Saham Online 3.0 Dibuka Sekarang! Belajar Secara Online Dari Rumah.

TERMA & SYARAT PERADUAN

TERMA & SYARAT-SYARAT PERADUAN

 

1. Anda WAJIB DAFTAR bersama dua (2) lagi rakan anda di Seminar Menang Saham Online (MSO) 3.0 (Pastikan Nama, e-mel , Nombor Telefon, Nombor Kad pengenalan adalah BETUL. Kelayakan penyertaan akan disemak melalui nombor kad pengenalan yang anda daftar)
2. Selepas pendaftaran berjaya, sila semak e-mel dan pastikan anda telah terima Nombor Rujukan Penyertaan bersama dua (2) rakan anda (Berkumpulan).
3. Anda dan dua (2) lagi rakan WAJIB HADIR dan BELAJAR di sepanjang sesi seminar dari mula hingga program tamat. JIKA GAGAL, penyertaan akan TERBATAL.
4. Pemenang akan dipilih melalui CABUTAN BERTUAH (berdasarkan cabutan bertuah nombor rujukan berkumpulan anda) dan akan diumumkan pada penghujung sesi bagi setiap MS0 3.0.
5. Setiap pemenang DIWAJIBKAN menunjukkan bukti pendaftaran (Nombor Rujukan dan Nombor Kad Pengenalan) ketika melakukan penebusan hadiah.
6. Pihak Penganjur berhak untuk menggantikan hadiah dengan hadiah lain yang sama nilainya tanpa perlu memberi notis terlebih dahulu.
7. Tempoh peraduan bermula pada 1 Jun 2021 hingga 3 September 2021 ini.
8. Pihak Penganjur berhak untuk mengubah mana-mana Terma dan Syarat Peraduan ini pada bila-bila masa mengikut budi bicara mutlaknya tanpa perlu memberikan notis.
9. Penganjur berhak untuk menangguhkan tarikh dan menukar tempat bagi menuntut hadiah yang telah ditentukan sekiranya berlaku apa-apa keadaan yang di luar jangkaan.
10. Semua keputusan yang dibuat oleh Penganjur berhubung Peraduan ini adalah muktamad. Sebarang surat-menyurat atau rayuan tidak akan dilayan. Pemilihan Pemenang adalah tertakluk kepada syarat-syarat kelayakan dan proses cabutan bertuah yang dilakukan oleh pihak penganjur.

DAFTAR & DAPATKAN E-BOOK

PERCUMA

BERNILAI RM497 SEKARANG!

BERITA DAN TIPS PELABURAN SAHAM

KENYATAAN PENAFIAN:

Program ini bertujuan pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah keputusan sendiri.

JIKA ADA SEBARANG MASALAH, BOLEH HUBUNGI / WHATSAPP TEAM KAMI

014-669 4164 (EN. TARIQ), 014-669 8327 (EN. AKRAM), 014-669 8307 (PN. NANIE),
016-234 8307 (PN. MASHI), 016-223 4907 (CIK. NADIA), 014-669 3714 (EN. IZZAT), 016-436 0423 (SITI)

Contacts

Alamat:
F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Scroll to Top