fbpx

Tawaran tajaan 9,000 tiket PERCUMA untuk 3 sesi online. Tawaran terhad!

  • 27 June 2020 | 8.30 PAGI – 1.30 PETANG (TUTUP)
  • 11 Julai 2020 | 8.00 PAGI – 5.00 PETANG
  • 25 Julai 2020 | 8.00 PAGI – 5.00 PETANG

Platform : Zoom

Adakah anda selalu dihantui persoalan seperti ini
dan inginkan jawapan serta jalan penyelesaian?

Adakah anda selalu dihantui persoalan seperti ini dan inginkan jawapan serta jalan penyelesaian?

Bagaimana untuk melabur dengan betul, sah, selamat & patuh shariah?

Bagaimana untuk mula melabur dari zero knowledge atau kosong?

Bagaimana nak bina portfolio kewangan berjaya melalui saham?

Bagaimana untuk tingkatkan pendapatan dan kewangan anda & keluarga ke tahap lebih baik?

Apa pekerjaan sampingan untuk dibina sekarang untuk tingkatkan pendapatan anda dari rumah semasa dan selepas krisis Covid-19?

Paling penting, bagaimana untuk buat duit dari syarikat gergasi dunia dan syarikat terkenal di Malaysia?

MENANG SAHAM BERSAMA DDNK VIRTUAL ONLINE

Cabaran pandemic Covid-19 diseluruh dunia termasuk Malaysia telah menyebabkan Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) bagi membendung rantaian wabak ini. Secara tidak langsung kebanyakkan perniagaan tidak dapat beroperasi hinga terjejas pendapatan, ada yang diberhentikan kerja, ada yang disuruh bercuti tanpa gaji. Kebanyakkan rakyat Malaysia Ketika ini mengalami masalah dari segi pendapatan, kewangan serta pekerjaan. Ramai yang struggle mencari jalan penyelesaian untuk menyara hidup & keluarga.

Lebih dari 8,000 pelabur baru bermula dari kosong ataupun zero knowledge pasal saham telah mendapat manfaat selepas menghadiri Menang Saham Bersama DDNK 100% atas talian secara percuma. Peserta hanya duduk dirumah dan perlu ke link akses untuk belajar dari rumah masing-masing. Mudah bukan?

Sejak PKP berkuatkuasa pada 18 Mac 2020, Vega Hermosa International syarikat yang terawal mengambil langkah proaktif yang menjalankan seminar pada 14 Mac 2020 100% online secara Percuma untuk memberi bimbingan dan ilmu bagaimana pelabur baru belajar dari rumah bagi meneruskan matlamat mereka menjadi pelabur baru yang mementingkan 3 asas utama sebagai pelabur iaitu MINDSET, METHOD & MONEY MANAGEMENT.

DATO’ DR. NAZRI KHAN (MSTA,CFTE)

JURULATIH PELABURAN SAHAM GLOBAL #1 MALAYSIA

DATO’ DR. NAZRI KHAN (MSTA,CFTE) JURULATIH PELABURAN SAHAM GLOBAL #1 MALAYSIA

Dato Dr. Nazri Khan (License No: eCMSRL/B9561/2019) adalah lulusan Ijazah Ekonomi Dan Kewangan dari Universiti Manchester, United Kingdom. Beliau kini adalah pengurus wang bertauliah Inter-Pacific Asset Management, anak syarikat Berjaya Corporation Group di dalam pasaran saham global. 

Dua dari Dana Amanah yang dikendalikan beliau (Dana Safi Syariah dan Dana Ekuiti Dinamik Interpac) adalah yang terbaik di Malaysia untuk Januari – April 2020 mengikut sumber Lipper Investment.

Sebelum ini beliau adalah Naib Presiden Kanan Pelaburan Phillip Capital Management dan Naib Presiden Kanan Affin Hwang Bank selama 10 tahun. Beliau berpengalaman selama hampir 23 tahun sehingga ke peringkat antarabangsa didalam ekonomi dan pasaran saham serantau. Beliau juga telah dilantik sebagai Adjunct Professor oleh Universiti Multimedia, Cyberjaya Malaysia sebagai pengiktirafan terhadap kepakaran beliau di dalam dunia pelaburan saham.

Dato Dr. Nazri Khan adalah Pengerusi dan Pengasas Persatuan Saham Bertaraf Dunia, Persatuan Teknikal Analisis Malaysia (MATA) yang baru-baru ini berjaya membawa 300 delegasi seluruh dunia ke Konferens Antarabangsa bertempat di KLCC yang dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamed. 

Beliau juga merupakan bekas Ketua Pegawai Pelaburan, Hermana Capital Berhad dan bekas Ketua Penyelidik MIMB Investment Bank serta pernah berkecimpung dalam pelbagai program yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia dan Bursa Malaysia. 

Dato Dr. Nazri Khan turut menjadi pilihan media utama dalam memberi komen-komen tentang Pasaran Saham seperti TV3, TV1, Astro Awani, Bloomberg, CNBC, TV Al Hijrah, The Star, The Edge, Bernama, Sinar Harian, Berita Harian, Utusan Malaysia.

Selain dari itu, Dato Dr Nazri Khan telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada ‘Financial Service Industry’ dari The ONE Awards 2018 (Malaysia Outstanding National Entrepreneurs 2018) yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi. Beliau juga diiktiraf sebagai Top Opinion Leader 2015-2017 dan Social Influencer 2019 Outstanding Contributions di BursaMarketPlace dari Bursa Malaysia.

Dato Dr. Nazri Khan merupakan pemegang PhD dari Universiti Multimedia Malaysia dan telah mengendalikan lebih 1,000 buah program pelaburan di dalam dan luar Malaysia dan telah berucap di platform saham antarabangsa seluruh dunia termasuk Bankers Club London, Tokyo, Sydney, Milan, Berlin, Jakarta dan Singapura. Disamping itu, beliau merupakan salah seorang panel BNM Governor’s Address On The Malaysian Economy di Bank Negara Malaysia yang memberikan input-input terkini terhadap ekonomi negara.

Berdasarkan pengalaman beliau lebih dari 23 tahun dan kepakaran beliau dalam bidang ekonomi, kewangan serta pelaburan saham, menjadikan beliau pengurus wang bertauliah didalam pasaran saham Global untuk menguruskan dana lebih daripada RM1 juta.

MENANG SAHAM BERSAMA DDNK VIRTUAL ONLINE

Boleh Labur Dimana-mana Sahaja?

Yes! Anda boleh beli / jual pada bila-bila masa dan dimana jua anda berada menggunakan handphone. Anda BOSS kepada syarikat yang anda labur.

Cara Beli Saham Syarikat-Syarikat Gergasi 1 Dunia Pakai Setiap Hari?

Anda boleh buru dan beli saham hebat dunia 100 baggers seperti Facebook, Google, Apple, Nvidia, Starbucks, Nike, Adidas, McDonalds yang naik 10x ganda dalam masa 10 tahun.

Apa Strategi & Teknik?

Ketahui, pelajari teknik dan strategi untuk gandakan keuntunggan kurangkan kerugian yang digunakan oleh pelabur tersohor dunia. Paling penting, rahsia jatuh bangun DDNK selama 23 tahun.

Secret Instrument

Anda boleh saham-saham hebat dunia dengan hanya 1 unit sahaja pada harga yang lebih murah dan rendah dari pasaran (harga sebenar).

Ini Adalah Sebahagian Dari Apa Yang Anda Bakal Pelajari Di Menang Saham Bersama DDNK Virtual Online.

Saham-saham Covid-19?

Anda akan dikongsikan saham-saham terkini yang bakam memberi anda pulangan yang lumayan susulan dari saham yang mendapat limpahan besar dari wabak ini.

Ini Adalah Sebahagian Dari Apa Yang Anda Bakal Pelajari Di Menang Saham Bersama DDNK Virtual Online.

Real Result peserta yang
mengikuti program DDNK secara LIVE!

Real Result peserta yang mengikuti program DDNK secara LIVE!

MOMENTS BELAJAR 100% SECARA ONLINE

ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN TIKET FASA 1 PADA HARGA RM97. TAPI… TAPI… TAPI… SEMPENA PKPB INI KAMI TAWARKAN TIKET 100% PERCUMA KHAS BUAT ANDA YANG KOMITED UNTUK UBAH KEWANGAN ANDA INSYAALLAH!

DAPATKAN TIKET ANDA SEKARANG SEBELUM KAMI LANCARKAN HARGA FASA 1 KAMI. KAMI ANGGARKAN TIKET AKAN CEPAT SOLD OUT, BERTINDAK SEGERA!

Sebarang pertanyaan ataupun info lanjut mengenai Menang Saham Bersama DDNK Virtual Online, anda boleh hubungi kami atau WhatsApp

HOTLINE
014-6698307 atau 014-6698327
 
Pejabat :  03-61446111 (waktu pejabat)

F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1,
Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Program ini bertujuan untuk Pendidikan sahaja. Hanya peserta 18 tahun ke atas sahaja yang dibenarkan untuk mengikuti program ini. Program ini tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya atau seumpanya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti pengumpulan wang untuk melabur serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah tanggungjawab anda sendiri.

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2020
VEGA HERMOSA INTERNATIONAL SDN BHD
PRIVACY POLICY | PENAFIAN 

Scroll to Top