fbpx

Sertai FB CLOSE GROUP-DDNK CLUB dan dapatkan video percuma

Ketahui cara-cara menjadi pelabur saham yang berjaya dengan menyertai FB Close Group-DDNK CLUB. Info-info yang bermanfaat dan video premium percuma.

Berita & Pelaburan

Money Management
Info Saham

Sakit Kena Libas? Semak Money Management Anda!

Akhir-akhir ini kami percaya ramai yang menghadapi sedikit kesulitan dalam pasaran. Mana taknya, bulan ini sahaja Nasdaq 100 dah terjun …

Baca selanjutnya
Magic Vs Attitude
Info Saham

Magic Vs Attitude

Dalam suatu kelas, kita dapati bukan semua pelajar akan mendapat keputusan yang sama. Mereka duduk dalam kelas yang sama. Mereka …

Baca selanjutnya
matlamat pelaburan
Info Saham

Ketahui Matlamat Dalam Pelaburan

Saya tahu ramai yang masih tercari-cari langkah masing-masing dalam pelaburan. Saya tak ingin guna istilah “kecundang” kerana setiap apa yang …

Baca selanjutnya
support & resistance is like a ball
Info Saham

Ada Apa Dengan Support & Resistance?

Selalu dengar orang sembang pasal support & resistance… tak faham apa yang diorang bincangkan. Konsep support & resistance mudah sahaja …

Baca selanjutnya
busy
Info Saham

Saya Busy, Mana Ada Masa Nak Labur Saham

Bestnya jika boleh jadikan saham sebagai sumber pendapatan kedua. Tetapi bagaimana pula dengan mereka yang busy? Kalau yang punch in …

Baca selanjutnya
Info Saham

Beli Saham RM10 Hanya Gimik? Fakta Atau Auta?

“Biar benar boleh beli saham dengan RM10?”“Brokerage fee pun tak lepas, macam mana boleh jadi hanya RM10?”“Trade RM10 hanya gimik …

Baca selanjutnya

Kisah Inspirasi

Alhamdulillah sepanjang 5 tahun penglibatan beliau di dalam program-program beliau, Dato Dr Nazri Khan berjaya melahirkan pelabur dan pedagang baru yang konsisten menjana pendapatan dalam pelaburan saham khususnya pasaran Global hasil dari pengalaman jatuh bangun beliau beserta formula, teknik serta strategi pelabur tersohor yang terbukti berjaya.

Jangan lupa sertai FB Close Group-DDNK CLUB

Scroll to Top