fbpx

Belajar saham secara online bersama Dato’ Dr. Nazri Khan 

Sertai FB CLOSE GROUP-DDNK CLUB dan dapatkan video percuma

Ketahui cara-cara menjadi pelabur saham yang berjaya dengan menyertai FB Close Group-DDNK CLUB. Info-info yang bermanfaat dan video premium percuma.

Berita & Pelaburan

Info Saham

Amanat Pakar Day Trading, John Carter

Bagi trader yang dah lama berkecimpung dalam day trading, pasti biasa dengar nama yang tak asing lagi iaitu John F. …

Baca selanjutnya
Info Saham

Kisah Anjing Dengan Bayang-bayang Bukan Dongeng

Masa kecil-kecil dulu kita sering dengar cerita rakyat yang selalu didendangkan untuk tujuan teladan dan pengajaran. Ini termasuklah kisah anjing …

Baca selanjutnya
Info Saham

Duit Simpanan Sifatnya Berkurangan?

Ramai orang kita yang menyimpan duit, tetapi ramai juga yang tidak tahu simpanan mereka itu sebenarnya semakin berkurangan. Jika anda …

Baca selanjutnya
Info Saham

3 Kaedah Mudah Baca Trend Bagi Beginner

Trend is your friend, until it bends, when it ends. Begitulah pentingnya trend dalam saham. Setiap pelabur atau pedagang wajib …

Baca selanjutnya
Info Saham

3 Punca Trader Masih Tak Sedar Mengapa Loss

Mereka yang dah berkecimpung dalam trading rata-ratanya pasti pernah dengar “Emosi lebih penting berbanding teknik” bukan? Ini bukanlah benda baru. …

Baca selanjutnya
Trading plan
Info Saham

Stick To The Plan!

Kau ingat nak bina rumah je ke kena ada plan? Melabur pun mesti ada plan tau! Tak ada plan tu …

Baca selanjutnya

Kisah Inspirasi

Alhamdulillah sepanjang 5 tahun penglibatan beliau di dalam program-program beliau, Dato Dr Nazri Khan berjaya melahirkan pelabur dan pedagang baru yang konsisten menjana pendapatan dalam pelaburan saham khususnya pasaran Global hasil dari pengalaman jatuh bangun beliau beserta formula, teknik serta strategi pelabur tersohor yang terbukti berjaya.

Jangan lupa sertai FB Close Group-DDNK CLUB

Scroll to Top